Data och historik

Kontrollera nedanstående information:

Åtkomst till företagets kontouppgifter

Alla företagsuppgifter finns i Företagspanelen:

• Bolagets juridiska information finns i avsnittet Inställningar
  • Information om administratörer, tillagda användare och Ride Booker-agenter finns i avsnittet Personer
  • Information om grupper av användare finns i avsnittet Grupper
  • Information om policyer finns i avsnittet Policyer
  • Information om företagets beställningar finns i avsnitten Resor och Food

Åtkomst till beställningshistorik

Du ser en översikt över de beställningar som gjorts med företagets betalningsmetod under avsnitten Resor eller Food. Beställningar kan filtreras efter månad, specifik användare eller grupp. Gå till fliken Ride Booker för att se en översikt över dina resor bokade med Ride Booker.

För att ladda ner en CSV-rapport, klicka på nedåtpilen i det övre högra hörnet på sidan Resor, Ride Booker eller Food.

Notera följande: Bolt Food for Business är endast tillgängligt i ett begränsat antal länder. Vi kommer att informera dig via mail om tjänsten finns tillgänglig.

Om problem skulle uppstå i företagspanelen gällande att kontrollera beställningar eller ladda ner kvitton, kontakta oss gärna via Support-avsnittet. Inkludera gärna en beskrivning eller en skärmdump av felet.