Jag har problem med att få beställningar mot min destination

Alternativet att aktivera inkommande beställningar mot din destination hjälper dig att ta emot resor som går mot din valda plats.

Du klickar på nålikonen på startsidan för att aktivera funktionen och hantera dina platser.

Observera att när du aktiverar den här funktionen får du bara beställningar som går mot destinationen eller de som slutar i närheten av destinationen du valt. Du kommer inte att få beställningar som är långt ifrån din valda destination; Därför kan väntetiden vara lite längre än vanligt.

Om du har fått en beställning som slutar långt från din valda destination, kontakta gärna vår support och ge mer information om resan.