Hur du kontrollerar dina leveransstopp

Reseplaneraren visar de stopp du behöver göra för att slutföra en leverans. Tryck på menyikonen i fältet Letar efter åtgärd för att se dina planerade stopp:

• De gröna punkterna är upphämtningsplatser med beräknad restid
  • De lila punkterna är avlämningsplatser med beräknad restid
  • Om du inte vill acceptera några nya leveranser klickar du på knappen Stoppa nya förfrågningar.
  • Den här skärmen förblir tom om du inte har några aktiva leveranser att göra.

Obs: Vänligen slutför godkända leveranser innan du går offline.