Hur du kontrollerar dina förtjänster

Du kan se fördelningen av din inkomst genom att gå till Orderhistorik i appen. 

  • Gå till hemskärmen på din enhet
  • Tryck på klock-ikonen på nedre delen av skärmen
  • I navigeringsfältet kan du välja att visa kalendern i Idag, Igår, Denna vecka, Förra veckan, Denna månaden och Förra månaden 
  • Den totala inkomsten kan du se bredvid datumet.

Om du har några ytterligare frågor, kontakta gärna vårt Support team för vidare hjälp.  

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.