Kontrollera leveransinstruktioner

Kunder kan lägga till speciella instruktioner i beställningen för att hjälpa dig hitta rätt adress.

Klicka på ikonen ^ för att kontrollera leveransinstruktionerna. Du kommer att se adressspecifikationerna och var du ska lämna ordern.

Om instruktionerna inte är tillräckligt tydliga, tryck på telefonikonen för att ringa kunden för att bekräfta detaljerna.