Hur du kontrollerar din leveranshistorik

Du kan kontrollera din leveranshistorik i appen:

  • Tryck på menyikonen
  • Välj alternativet Alla leveranser.

På den här skärmen kan du kontrollera den här informationen för levererade beställningar:

  • Restaurangens nam
  • Ordernumret
  • Intäkterna för leveransen.

Observera att ditt saldo inte uppdateras i realtid. För din senaste leverans ser du ett timglas (⏳) -ikon. När intäkterna för leveransen har bekräftats ändras detta till det belopp du tjänat.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.