Utbetalningar

Varje betalningsperiod är från måndag 00:00 till följande söndag kl 23:59. Betalningarna skickas ut varje vecka under veckans första hälft.

Beroende på din banks behandlingstid bör pengarna synas på ditt konto inom 1-2 arbetsdagar.

Om du har några frågor om dina utbetalningar, vänligen kontakta vårt support team via appen.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.