Åka till restaurangen

När du har accepterat en leveransbegäran ser du restaurangens adress och beräknad restid till platsen.

Klicka på ^ -ikonen för att:

• Ring restaurangen
  • Se eventuella hämtningsanteckningar
  • Rapportera ett problem (fara ikonen).

När du anländer till restaurangen, vänligen parkera i ett auktoriserat område och tryck på knappen Ankomst.

Vänligen meddela disken att du kommer från Bolt Food och ange kundens namn och beställningsnummer. Bekräfta att du har rätt beställning innan du lämnar platsen.