Jag kommer bli sen för att hämta ordern

Du kommer se tiden att anlända till leverantören i appen innan du accepterar leveransen. Tänk på din plats och eventuella ytterligare faktorer innan du accepterar begäran. Detta inkluderar kända vägarbeten, trafikmönster etc.

Om du väljer att acceptera upphämtningen, vänligen anländ till leverantören inom den angivna ankomsttiden. Vänligen meddela Support via appen om du förväntar dig att anlända till leverantören sent.