Få Bolt Foods nyhetsbrev

Bolt Foods nyhetsbrev ger dig uppdaterad information om priser, appuppdateringar och annan relevant information.

Så här tar du bort våra nyhetsbrev:

• Tryck på inställningar i din profil längst nere till höger i huvudmenyn
  • Tryck på Meddelandeinställningar
  • Tryck ur rutan om du inte vill få några nyhetsbrev eller erbjudanden.

OBS:

• Detta påverkar bara mottagande av nyhetsbrev och erbjudanden, inte kvitton
  • Om du upplever några svårigheter när du använder en avregistreringsknapp i ett nyhetsbrev kan du avsluta prenumerationen i din app eller kontakta vår kundsupport.

Din favoritmat, levererad snabbt.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Din favoritmat, levererad snabbt.