Hur man lägger till en betalningsmetod

Du kan betala för beställningar i Bolt Food-appen med kontanter (i vissa marknader), Boltsaldo och via kredit-/bankkort.

Följ dessa steg för att lägga till en betalningsmetod till ditt konto:

• Tryck på profilikonen i menyn och välj Betalningsalternativ
  • Lägg till kortuppgifterna i relevanta textfält och klicka på Fortsätt-knappen.

När du lägger till ett nytt kort kommer vårt system att validera det med en omvändbar transaktion. Observera att det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan beloppet frigörs.