Hur man tar bort en betalningsmetod

Följ dessa steg för att ta bort en betalningsmetod från ditt konto:

• Tryck på profilikonen i menyraden
  • Välj betalningsalternativ
  • Klicka på knappen Redigera (övre högra hörnet)
  • Klicka på den röda (x) knappen.

Observera att du inte kan ta bort en betalningsmetod om det finns en pågående betalning på kortet. I detta fall måste du först lägga till en ny betalningsmetod innan du tar bort kortet.

I dessa fall ska du lägga till en ny betalningsmetod på ditt konto innan du tar bort kortet.

Obs: Om du tar bort ditt kort från din Bolt Food-app tas samma betalningsmetod bort från din åk-app.