Acceptera en leveransförfrågan

När en leveransförfrågan kommer in ser du följande information på skärmen:

  • GPS-stiften (du och upphämtningsplatsen)
  • Beräknad upphämtningstid
  • Restaurangens namn
  • Restaurangens adress.

Använd denna information för att kontrollera om du kommer att kunna hämta beställningen. Du har en minut på att antingen Acceptera eller Avvisa beställningen.

När du har godkänt beställningen kan du börja åka till restaurangen.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.