Åka mot leveransadressen

När du har beställningen markerar du kryssrutan bredvid kundens namn för att visa att du har hämtat den.

Innan du börjar leverera, vänligen packa beställningen väl så att den inte skadas. Tryck på knappen Starta leverans för att börja leveransen.

Du ser beräknad restid och leveransadress. Klicka på ^ -ikonen för att:

• Ring kunden
  • Kontrollera kundens leveransinstruktioner
  • Rapportera ett problem (fara ikonen).

Följ den angivna vägen för att se till att dina intäkter beräknas korrekt.