Hur man fördröjer en beställning

Du kan fördröja en beställning innan du trycker på Acceptera-knappen:

  • Tryck på hjälpknappen
  • Välj alternativet Justera förberedelsetid
  • Ange nödvändiga uppgifter
  • Klicka på knappen Acceptera beställning för att bekräfta.

Observera: Det är inte möjligt att ändra tillagningstiden i appen efter att du har accepterat beställningen. Om du ser att angiven tillagningstid inte är korrekt, kontakta kunden för att meddela dem om fördröjningen.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.