Jag kan inte hitta leveransadressen

Följ dessa riktlinjer om du inte kan hitta leveransadressen:

• Ställ dig i ett säkert område för att kontrollera leveransinformation
  • Kontrollera information om lägenhet/kontor/våning för leveransadressen
  • Kontrollera Var ska beställningen lämnas informationen för leveransinstruktionerna
  • Ring kunden via appen för att bekräfta adressen (försök att ringa 3 gånger under en 10-minutersperiod).

Om du inte kan kontakta kunden för att bekräfta deras plats, vänligen ring Support för hjälp.

Obs: Håll din app och det valda navigationssystemet uppdaterat.