Hur får man fler leveranser

När ditt konto är aktivt kan du slutföra leveranser från vilken restaurang som helst i ditt område. Du får bara beställningsförfrågningar från restauranger inom en viss km-radie från din plats. Detta beror också på vilket fordon du använder.

För att få fler leveranser:

• Vänta på förfrågningar i ett område där det finns många restauranger (t.ex. köpcentra, centrum etc.)
  • Gå online under högtrafik. Gå med i din lokala Telegram-grupp för information.
  • Välj alla leveranspreferenser som finns i din stad (kontantorder, beställningar med ID-check och etc.)
  • Se till att din enhet är ansluten till en stabil internet / Wi-Fi-anslutning
  • Undvik att placera appen i bakgrunden så att du inte missar några förfrågningar.