Bolt Balance

Bolt Balance är en virtuell betalningsmetod som du kan använda för att handla för i Bolt-Food plattformen.

För att se din balans, klicka på Betalningar i din app. Ditt saldo kan vara en positiv eller negativ siffra och kommer i båda fallen automatiskt att gälla för din nästa beställning, oavsett affärsområde.

Positiv balans

Din balans kan öka när:

• En återbetalning som gjorde till ditt konto.
  • En kompensation är gjord till ditt konto.

Negativ balans

När en kurir indikerar att du inte betalade för en order så kommer ordervärdet att läggas till som en skuld till ditt Bolt Balance.

Notera: Ifall du inte kan se din balans så är din balans antingen noll eller så använder du en föråldrad version av appen - vänligen uppdatera appen i det fallet.