Hur kontrollerar jag dricks i appen

Du kan se dina dricks i historiken för beställningar i appen. Information om mottagna dricks finns också synligt i saldo, månadsskatt och beställnings -CSV -rapporter som du hittar i Förar Portalen.

Om en kund ger dig dricks får du en push -avisering om det.

Observera att kunder fortfarande kan och får dricksa dig kontant, men denna information kommer inte att visas i appen. Du kan bara se dricks för belopp som ges igenom appen, dessa belopp läggs till i ditt saldo och ingår i utbetalningen. Provisionsavgifter gäller inte för dricks.