Min beställning tar längre tid än väntat

Vi beklagar att din beställning tar längre tid än väntat!

Restauranger gör sitt bästa för att göra din beställning under den angivna beräknade förberedelsetiden. Observera att den här tiden kan ändras när restaurangen upplever ökade beställningar och under rusningstid.

I dessa fall kan restaurangen fördröja beställningen och vi kommer automatiskt att justera tiden i din app för att korrekt informera dig om när du kan förvänta dig din leverans.

Om du har några frågor eller funderingar kring detta, vänligen kontakta Support via appen.