Hur man lägger till flera destinationer

Du kan lägga till upp till tre ytterligare stopp. För att göra det, klicka på '+' - tecknet bredvid fältet Ange destination.

Förare kan redigera en sekvens av stoppen för att göra rutten mer optimal.

Tänk på att ytterligare avgifter kan tillkomma om föraren väntar på dig på upphämtningsplatsen.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.