Jag kan inte begära en resa

Om du inte kan beställa en resa kan du prova att välja en annan betalningsmetod. Ifall problemet kvarstår, vänligen fortsätt enligt situationen som gäller för dig:

• Blockerat konto: Följ instruktionerna i popup-meddelandet "Ditt konto har blockerats. Vänligen kontakta oss för ytterligare information".
  • Ofullständig verifiering: Systemet kan uppmana dig att verifiera dig själv i appen genom att följa de angivna instruktionerna. Du kan begära en resa när säkerhetskontrollen framgångsrikt slutförts.
  • Otillräckliga medel: Systemet kan validera ditt kort med en vändbar transaktion. Se till att du har tillräckligt med pengar på ditt kort och fyll på ditt konto vid behov.
  • Du befinner dig utanför stadens verksamhetsområde: Om du ser meddelandet "Bolt är ännu inte tillgängligt här" beror det på att vi antingen inte är verksamma i ditt område alls, eller så befinner du dig precis utanför verksamhetsområdet för din stad. Du kan hitta en fullständig lista över städer Bolt är tillgänglig i på vår webbplats.
  • Tekniska problem: Om du upplever vilket som helst tekniskt problem så vänligen ta skärmdumpar av det och kontakta vårt supportteam. Ju mer information du delar med dig, desto snabbare kan vi hjälpa!