Angående beställningar för åldersverifiering

Du måste kontrollera kundens ID när beställningen innehåller varor som har en åldersbegränsning och kunden valde upphämtning.

När kunden kommer till restaurangen, be dem visa upp sin giltiga legitimation. Alla statligt utfärdade former av identifiering är acceptabla.

Kontrollera ID-handlingen för att verifiera att de har laglig ålder för att dricka alkohol. Efter att ha bekräftat kundens ålder avslutar du beställningen i appen.

Om kunden vägrar att visa sin legitimation eller inte är över 18 år, ge dem inte den åldersbegränsade varan och kontakta Support genast.