Pausa en scooterresa

Du kan bara pausa din scooteråktur i godkända parkeringsområden markerade i blått på kartan. Klicka på paus-ikonen när du befinner dig i ett sådant område för att pausa.

När åkturen är pausad kommer du att bli debiterad en summa per minut, och en maximal paustid kan gälla. I så fall kommer du bli notifierad via appen, och åkturen kommer automatiskt att avslutas när gränsen är nådd.