Så kontaktar du support

Du kan kontakta support via återuppringning eller chatt. Vårt supportteam hjälper dig så snart som möjligt.

Du kan kontakta support via:

• Beställningskortet
    • Klicka på Hjälp
    • Välj Begär återuppringning eller Starta chatt
  • Beställningshistorik
    • Klicka på ☰-ikonen
    • Klicka på Beställningshistorik
    • Välj den beställning du behöver hjälp med
    • Klicka på Hjälp
    • Välj Begär återuppringning eller Starta chatt
  • Hjälpsida
    • Klicka på ☰-ikonen
    • Klicka på Hjälp
    • Klicka på Begär återuppringning eller öppna en av de befintliga chattarna

Observera att du bara kan ha ett öppet supportärende per beställning. Om du har en öppen chatt med supportteamet och du kontaktar supporten igen om samma beställning, kommer du att omdirigeras till din öppna chatt.