Så skyddar du ditt konto vid misstänkt aktivitet

Om du misstänker att någon annan har fått tillgång till ditt förarkonto, följ instruktionerna nedan baserat på tillämpligt scenario.

Jag fick ett mail om en inloggning från en ny enhet som jag inte känner igen:

• Kontrollera att telefonnumret som är registrerat på ditt förarkonto matchar det du använder.
  • Kontrollera eventuella ändringar av din personliga information i förarportalen (betalningsinformation etc).
  • Kontakta vårt supportteam och lämna relevant information från inloggningsmeddelandet (tid, enhet som användes, telefonnummer) och rapportera eventuella ändringar som gjorts i dina personuppgifter som du inte känner igen.
  • Om du inte känner igen telefonnumret som används för inloggningen, eller om det är ett gammalt telefonnummer, ange ditt nuvarande telefonnummer.

Jag har upptäckt misstänkt aktivitet på mitt konto men har inte fått ett mail om det:

Om du märker ändringar i din personliga information som du inte har gjort eller resor i beställningshistoriken som du inte känner igen:

• Ändra ditt lösenord till ett säkrare på inloggningssidan via "Glömt ditt lösenord?".
  • Kontakta vårt supportteam för ytterligare hjälp.

Om du inte kan logga in i förarappen ber vi dig kontakta vårt supportteam via mail.