Jag plockade upp en fel kund

Innan du startar en resa, bekräfta kundens namn och destination för att se till att du har rätt kund ombord.

Om du plockat upp fel kund följer du stegen nedan:

  • Meddela kunden om situationen
  • Avsluta beställningen i appen
  • Bekräfta inte det slutliga priset. Rapportera istället ett problem med priset och välj relevant anledning.

Vårt lokala team kommer att granska beställningsinformationen så snart som möjligt.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.