Uppskattad ankomsttid är felaktig

Den beräknade ankomsttiden till upphämtningsplatsen beräknas enligt rutten ifrån din nuvarande position till den valda upphämtningsadressen. Systemet tar hänsyn till trafik och andra vägincidenter som kan påverka rutten och tiden till ankomst. Om du tycker att hämtningstiden var för låg eller inte korrekt, vänligen kontakta vår support.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.