Jag kan inte logga in på mitt förarkonto

Om du inte kan logga in på ditt förarkonto, se till att:

• Ditt användarnamn och lösenord är korrekt
  • Du har tillgång till telefonnumret som är kopplat till ditt konto, så att du kan få ett engångslösenord igenom sms (om det krävs för att logga in)
  • Ditt konto är aktiverat. När ditt konto är aktiverat får du inloggningsuppgifter till din e -postadress.

Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår support via e -post (lista över städer och lokala e -postmeddelanden).