Problem med att logga in

Om du inte kommer åt ditt adminkonto i företagspanelen ber vi dig kontrollera följande:

• Logga in med den mailadressen som är kopplad till ditt adminkonto.
    • Om du har glömt vilken mailadress som är kopplad till ditt konto ber vi dig kontakta vårt supportteam.
  • Be en annan administratör att kontrollera att ditt adminkonto är aktivt i företagspanelen.

Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det via inloggningssidan.

Om du upplever tekniska problem med företagspanelen ber vi dig läsa artikeln Företagspanelen.