Så kontaktar du support

Du kan kontakta supporten genom att bli uppringd eller via chatt.

Observera att du endast kan öppna ett ärende per beställning. Om du har en öppen chattkonversation med support och du kontaktar dem igen, kommer du att omdirigeras till din öppna chatt.

Återuppringning

Återuppringningsfunktionen finns tillgänglig under aktiva leveranser. För att begära att bli återuppringd gör du följande:

• Klicka på den röda triangeln längst ned till vänster på skärmen för den aktiva beställningen.
  • Klicka på Support och sedan på Begär återuppringning
  • Beskriv kort problemet innan du skickar in (om du har nedsatt hörsel, ange det i början av meddelandet, så kontaktar supportteamet dig via meddelande).

Alternativt:

• Öppna avsnittet Hjälp
  • Klicka på den aktiva beställningen och sedan på Begär återuppringning
  • Beskriv kort problemet innan du skickar in

Chatta med support

• Öppna avsnittet Hjälp
  • Välj beställningen du behöver hjälp med eller välj ämnet Hjälp med något annat
  • Om artikeln inte löste ditt problem, klicka på nej och sedan på chatta med oss

Alternativt:

• Öppna avsnittet Alla leveranser
  • Klicka på beställningen du vill rapportera
  • Klicka på Rapportera ett problem och välj ett ämne från avsnittet Få hjälp
  • Om artikeln inte löste ditt problem, klicka på nej och sedan på chatta med oss

Vårt supportteam hjälper dig så snart som möjligt.