Var kan jag använda och parkera min elcykel?

Var uppmärksam på följande begränsade områden som visas på kartan i appen:

• Gula zoner: begränsad hastighet för elcyklar
  • Röda zoner: Hastigheten kan vara begränsad och parkering är inte tillåten. Det är tillåtet att cykla igenom den röda zonen. Vid parkering i denna zon tillkommer en tilläggsavgift
    • Röda zoner med skylt om tillträdesförbud: Förbjudna områden. Det är varken tillåtet att cykla eller parkera i detta område
  • Blå zon: Obligatorisk parkeringsplats
    • Blå parkeringsikoner: Obligatoriska eller tillåtna parkeringsplatser.

Om du har synpunkter på områdena för elcyklar kan du dela detta med oss via appen.