Verifiering

Nedan hittar du mer information:

Verifiering av kreditkortsdebitering

Vi kan behöva göra en ytterligare verifiering vid val av kreditkortsdebitering. I så fall granskar vårt team din ansökan och vi återkopplar till dig inom tre arbetsdagar.

Om du fortfarande inte har fått någon återkoppling efter tre arbetsdagar ber vi dig kontakta vårt supportteam.

Verifiering av månadsfakturering

Om ditt företag väljer månadsfaktura som betalningsmetod måste ansökan först granskas och godkännas av vårt team innan du aktiverar ditt konto. Detta sker också när du byter från kreditkort till månadsfaktura.

För att säkerställa att vi har fått din ansökan kan du kontakta vårt supportteam.