Okänd aktivitet

Nedan hittar du mer information:

Okänd avgift

Om resor saknas i din sammanställning eller på din faktura hittar du mer information under relevant avsnitt i månadssammanställningar och fakturor.

Om du uppmärksammar en okänd avgift på ditt konto ber vi dig först att kontrollera följande:

• Om det är vår serviceavgift. Denna avgift debiteras separat och visas inte i månadssammanställningen.
  • Om transaktionen kommer från företagspanelen.
  • Om summan av alla avgifter från kreditkort överensstämmer med beloppen för företagets konto varje månad.

Om du inte har ett Bolt-konto ber vi dig kontakta din bank direkt. Du kan också kontakta oss med hjälp av alternativen i listan över städer och lokala kontakter.

Kontakta vårt supportteam om du anser att det har skett ett faktureringsfel.

Mottagit fel mail

Om du misstänker att du har fått ett felaktigt mail från oss ber vi dig kontakta vårt supportteam med följande information:

• Din mailadress som du mottog mailet till
  • Ditt namn och telefonnummer
  • Mer ingående vilken typ av information du fick (med en skärmdump eller vidarebefordrat mail)