Lägg till nytt fordon

För att lägga till ett nytt fordon gör du följande:

• Om du är åkeriägare: fyll i en ny fordonsansökan i åkeriportalen.
  • Om du är förare på ett åkeri: be åkeriägaren att lägga till det nya fordonet. Ta kontakt med supporten om fordonet redan finns registrerat på plattformen.

Om du är åkeriägare, den enda föraren i åkeriet och har registrerat dig med Bolt innan 2020, kan du lägga till ett ny fordon via förarportalen i appen under Inställningar > Konto > Förarportal.

Din fordonsansökan kommer att granskas av det lokala teamet så snabbt som möjligt. När ansökan har godkänts ser du det nya fordonet i din profil.

Vänta tills fordonsansökan har godkänts. Obehörig körning av ej registrerat eller ej godkänt fordon kan leda till avstängning från plattformen.