Hvis du modtager uønskede marketingbeskeder

Bolt nyhedsbrev giver dig opdaterede oplysninger om priser, seneste produktnyheder og kampagnetilbud.

Hvis du ikke ønsker at modtage sådanne beskeder, kan du afmelde vores nyhedsbreve. Gå til din profil, og skift indstillingerne i sektionen Kommunikationsindstillinger.

Hvis du stadig modtager et nyhedsbrev efter at have ændret dine indstillinger, kan du bruge afmeldingsknappen i det nyhedsbrev, du har modtaget, eller kontakte vores supportteam.