Prisen var højere end forventet

Vi beklager, hvis den endelige pris for turen er højere end forventet. Den endelige pris kan være højere på grund af følgende årsager:

• Du afsluttede ikke turen i appen til tiden
  • Du afsluttede turen uden for parkeringszonen og måtte betale en afgift
  • Du havde en negativ Bolt Balance saldo på grund af en tidligere mislykket betaling, og gælden blev tilføjet rejsens pris. Du kan kontrollere dette i afsnittet Betalinger ved at klikke på Se transaktioner.
  • Bolt kan foretage en midlertidig betalingsreservation på dit kort, før du påbegynder en tur på elcykel/elløbehjul for at kontrollere kortets gyldighed og beskytte din sikkerhed. Hvis rejsens endelige pris er lavere end det reserverede beløb, frigives forskellen med det samme. Det frigivne beløb vil være til rådighed på din bankkonto inden for 10 hverdage, afhængigt af din bank. Denne reservation vises muligvis på dit kontoudtog som en afventende debitering, da pengene aldrig forlader din konto.

Hvis du stadig er uenig i det beløb du har betalt, bedes du kontakte vores supportteam via appen

Request in seconds, ride in minutes.

Available for iOS and Android devices.
Request in seconds, ride in minutes.