Chaufføren bad om kontanter for en tur, der skulle betales via appen

Det er ikke muligt at ændre den valgte betalingsmetode efter at turanmodningen er accepteret. Den valgte betalingsmetode kan ses i passagerens app under hele den aktive tur.

Hvis chaufføren opkrævede eller forsøgte at opkræve kontantbetaling for en tur, hvortil der var valgt en betalingsmetode i appen, skal du kontakte vores Support via appen for at indrapportere hændelsen.