Verifikation af betalingsmiddel

Bolt kan foretage en midlertidig reservation på dit kort, før du påbegynder en tur på elcykel/elløbehjul for at kontrollere kortets gyldighed og minimere enhver svigagtig brug af dit kort og dine oplysninger.

Reservationsbeløbet indstilles automatisk. Hvis rejsens endelige pris er lavere end det bestilte beløb, frigives forskellen med det samme. Det frigivne beløb afspejles på din bankkonto inden for 10 hverdage, afhængigt af din bank. Denne reservation vises muligvis på dit kontoudtog som en afventende debitering, da pengene aldrig forlader din konto. Hvis beløbet ikke er frigivet efter 10 hverdage, bedes du kontakte din bank eller pengeinstitut.

Reservation af betalingsbekræftelse kan mislykkes af følgende årsager:

• Der er ikke tilstrækkelige midler på din konto
  • Din bank tillader ikke en transaktion
  • Systemet registrerer mistænkelig kortaktivitet.

Hvis reservationen mislykkes, kan du ikke starte en tur. I dette tilfælde skal du kontakte din bank eller pengeinstitut.