Modtagelse af Bolt e-mails uden at have en konto

Hvis du modtager e-mails fra Bolt og du aldrig har oprettet en konto eller brugt vores tjenester, er det muligt, at en anden har oprettet en Bolt-konto ved hjælp af din e-mailadresse.

Nogle domæneudbydere (såsom Gmail og Hotmail) genbruger e-mailadresser. Det kan ske, når en e-mailadresse ikke har været brugt i en længere periode. Hvis du modtager e-mails fra Bolt og du ikke har en Bolt-konto, skal du kontakte os på: unsolicited.emails@bolt.eu Sørg for at sende os en kopi af den e-mail, du har modtaget.

Sørg for at kontakte os ved hjælp af den e-mailadresse, som du modtager Bolt-e-mails til.