Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης μέσω της εφαρμογής για να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας.
Ο λογαριασμός οδηγού μπορεί να διαγραφεί μόνο εάν:
- Δεν υπάρχει καμία προμήθεια που να οφείλεται στο Bolt
- Δεν υπάρχει καμία εκκρεμής πληρωμή για εσάς.
Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας, δεν θα μπορείτε να τον επαναφέρετε.
