Οι back-to-back διαδρομές ενεργοποιούνται από προεπιλογή αφού συνδεθείτε.
Για να θέσετε τις εισερχόμενες παραγγελίες σε παύση, πατήστε το εικονίδιο χεριού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης ενεργής παραγγελίας. Αυτό θα σταματήσει την αποστολή νέων παραγγελιών σε εσάς και θα σας θέσει εκτός σύνδεσης μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας διαδρομής. Μόλις πατηθεί το κουμπί Παύσης, δεν μπορεί να αναιρεθεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής — αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε σε σύνδεση αμέσως μετά το τέλος της διαδρομής.
