Haluan muokata henkilökohtaisia tietojani

Voit muokata seuraavia tilitietoja Bolt-sovelluksen kautta:

• Etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Voit muokata tilisi tietojai noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Napauta valikkokuvaketta (3 vaakasuoraa viivaa).
  • Napauta näytä profiili
  • Valitse Muokkaa profiilia
  • Etsi tiedot, joita haluat muuttaa.
  • Valitse Muokkaa
  • Päivitä tiedot
  • Tietosi päivittyvät automaattisesti, mutta sinua saatetaan pyytää vahvistamaan tietosi.

Jos päivität sähköpostiosoitteesi, saat vahvistuspyynnön uuteen sähköpostiosoitteeseesi. Varmista, että vahvistat uuden sähköpostiosoitteesi Boltin lähettämän sähköpostin ohjeiden mukaisesti. Sähköpostiosoite päivitetään profiiliisi, vaikka sähköpostia ei olisi vahvistettu.

Jos päivität puhelinnumerosi, saat vahvistuspyynnön uuteen puhelinnumeroosi tekstiviestillä. Varmista, että vahvistat uuden puhelinnumerosi Boltin lähettämän tekstiviestin ohjeiden mukaisesti. Kun puhelinnumero on vahvistettu, se muuttuu profiilissasi automaattisesti.

Kun päivität henkilökohtaisia tietojasi Bolt-sovelluksessa, muutokset otetaan käyttöön myös Bolt Food -sovelluksessa.

Jos haluat päivittää muita tietoja, ota yhteyttä tukitiimiimme:

• Sovelluksen sisällä - kun siirryt Bolt-sovelluksen päävalikkoon, napauta Tuki
  • [finland@bolt.eu] kautta
  • Soittamalla meille, jos tämä vaihtoehto on käytettävissä [kaupungissasi]