Ei-toivottujen markkinointiviestien vastaanottaminen

Bolt-uutiskirje antaa sinulle ajantasaista tietoa hinnoittelusta, viimeisimmistä tuoteuutisista ja kampanjatarjouksista.

Jos et halua saada tälläisiä viestejä, voit peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen. Siirry profiiliisi ja muuta asetuksia Viestintäasetukset-osiossa.

Jos saat edelleen uutiskirjeitä asetusten muuttamisen jälkeen, käytä vastaanottamaasi uutiskirjeen Peruuta tilaus -painiketta tai ota yhteyttä tukitiimiimme.