Kuinka muuttaa määränpäätä

Sinä ja kulljettajasi voitte muokata matkan määränpäätä milloin tahansa ennen kuin kuljettaja vahvistaa matkan päättymisen.

Voit tehdä sen sovelluksessa napauttamalla kohdeosoitetta. Muuta osoitetta valitsemalla jokin ehdotetuista osoitteista tai kirjoittamalla se manuaalisesti ja vahvistamalla muutokset.

Huomio:

• Muista, että määränpään muuttamisen jälkeen lopullinen hinta voi poiketa ennakko- tai arvioidusta hinnasta, joka näytettiin kyytipyyntöä tehtäessä.
  • Jos muutat usean määränpään matkan lopullista määränpäätä, jäljellä olevat pysäkit poistetaan.