Saan tilauksia säteeni ulkopuolelta

Voit vastaanottaa tilauksia valitun säteen ulkopuolella, jos lähempänä asiakkaan noutopaikkaa ei ole muita käytettävissä olevia kuljettajia.

Tällaiset tilaukset ovat helposti tunnistettavissa, koska näytön yläosassa näkyy banneri, joka korostaa, että saapuva tilaus on määrittämäsi säteen ulkopuolella.

Jos hylkäät tällaisen tilauksen, se ei vaikuta aktiivisuuspisteeseesi tai saamiisi tiettyihin bonuskampanjoihin.

Sovelluksen säde mitataan linnunrataa pitkin (kartalla suoran viivan mukaan). Siksi paikallisen infrastruktuurin vuoksi todellinen ajomatka ajajaan kilometreinä voi olla pidempi kuin asetettu sädeetäisyys.

Voit muuttaa haluamaasi sädettä sen jälkeen, kun olet online-tilassa, napauttamalla + tai - lisätäksesi tai pienentääksesi sädettäsi.