Poista minun Bolt tiedot

Bolt käsittelee joitakin henkilötietojasi. Kun asennat Bolt-sovelluksen ja rekisteröidyt, hyväksyt yleiset käyttöehtomme ja saat tietoja tietojesi keräämisestä ja käsittelystä.

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin sinulla on aktiivinen tili. Jos haluat pyytää pääsyä henkilötietoihisi tai henkilötietojesi siirtoa, ota yhteyttä tukitiimiimme. Voit lukea, miten otat yhteyttä asiakaspalveluun tästä artikkelista.

Poistaaksesi tietosi, lähetä pyyntö tilisi poistamisesta sovelluksen sisäisellä viestillä. Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan tietokannoista, ellei ne ole tarpeellisia krijanpidon, riidanratkaisun tai petostorjunnan tarkoituksiin. Lisätietoa Tietosuojakäytäntömme -osiossa.