Potkulaudat eivät ole saatavilla

Jos et löydä kartalta saatavilla olevia potkulautaa, saattaa syy olla jokin seuraavista:

• Kaikki potkulaudat ovat tällä hetkellä käytössä tai niiden akku on vähissä
  • Potkulaudat eivät ole saatavilla huonojen sääolosuhteiden (esim. rankkasateen tai tuulen) vuoksi tai jos yrität varata potkulautaa aukioloaikojen ulkopuolella. Jos näin on, näet viestin, kun yrität avata potkulautakartan.

Ota meihin yhteyttä sovelluksen kautta, jos haluat antaa palautetta potkulautojen puuttumisesta kaupungissasi.