Missä voin käyttää ja pysäköidä potkulaudan?

Huomioi seuraavat sovelluksen kartalla näkyvät rajoitetut alueet:

• Keltaiset alueet: Potkulaudan enimmäisnopeus on rajoitettu
  • Punaiset alueet: Nopeutta voidaan rajoittaa, eikä pysäköinti ole sallittua. Potkulaudalla ajaminen punaisella vyöhykkeellä on sallittua. Jos jätät potkulaudan tälle alueelle, saat kuitenkin sakkoja.
  • Punaiset vyöhykkeet, joilla on sisäänpääsy kielletty -kyltti: Kieltoalueet. Tällä alueella ei saa ajaa tai pysäköidä.
  • Sininen vyöhyke: Pakollinen pysäköintialue
  • Siniset pysäköintikuvakkeet: Pakolliset tai ensisijaiset pysäköintipaikat

Jos sinulla on palautetta potkulauta-alueista, jaa kokemuksesi kanssamme sovelluksen kautta.