Tilaus peruttiin

Sekä kuljettaja että matkustaja voivat perua tilauksen ennen ajon alkamista. Tilaukset, jotka matkustaja peruuttaa tai koska matkustaja ei ole saapunut paikalle, ei vakuta aktiivisuuspisteisiin.

Joskus tilaus voidaan perua automaattisesti epäonnistuneen matkustajan maksutavan vahvistuksen vuoksi. Tälläiset peruutukset eivät myöskään vaikuta aktiivisuuspisteisiin.

Jos joudut perumaan kyydin väärän autoluokan valinnan tai matkustajan huonon käytöksen vuoksi, ole hyvä ja valitse asiaankuuluva peruutuksen syy ja ilmoita tapauksesta tukitiimillemme.